هنگام طراحی آشبزخانه همه نیاز های خود را بررسی کنید


اول باید به دقت اطرافتان را بنگرید و خوب نگاه کنید،چرا که شما تاکنون لیستی از اقلامی که دراین سال ها استفاده نکرده اید را ندارید.
پس حالا نگاهی به طراحی‌ آشپزخانه ی کنونی خود بیندازید و چیزهایی که دوست دارید و چیز هایی که درمورد آن دوست ندارید را به صورت لیست دربیاورید.
این موارد می تواند شامل میزان جایی که لوازم گرفته اند-و خود محل لوازم-یا حتی نوع لوازم و رنگ کابینت ها باشد.
این کار به شما کمک می کند تا جنبه های خاصی را حفظ کنید یا بعضی از آنها را بهبود ببخشید.

درمورد اینکه فضای موجود برای کار شما کافی است یا اینکه نیاز به باز کردن و گسترش فضا دارید نیز خوب فکر کنید.
بیشتری کاری که برای ساخت و ساز در اینگونه ساختمان ها انجام می شود،
شامل خراب کردن دیوار بین آشپزخانه و اتاق ناهارخوری می باشد،بنابراین درصورت امکان، می توانید برای داشتن فضای بازتر و طراحی بازتر،این کار را نیز امتحان کنید.

پرسش از خود میتواند حتی به شما کمک کند که بفهمید چگونه می خواهید از فضای موردنظرتان استفاده کنید.
آیا تنها به محلی برای صرف وعده هایتان نیاز دارید یا اینکه محلی چند منظوره می خواهید که بتوانید ناهار و شام را در کنار خانواده و دوستانتان میل کنید؟
برای چه کسی آشپزی می کنید،چه چیزی می پزید و چگونه آن را می پزید؟

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد